Stort grattis till examen! Vi är så stolta över dig. Med styrka och beslutsamhet har du klarat studierna och nu är det äntligen dags att korsa mållinjen. Med en examen från Malmö universitet är du nu är alumn och kan gå med i vårt alumnnätverk. På denna sida kan du läsa mer om hur du gör för att få tillgång till alla fördelar det innebär.

Nätverket erbjuder alumnstöd, möjligheter att engagera dig och att hålla dig uppdaterad om det arbete universitetet gör för att hjälpa dig vidare i karriären. Vi ser fram mot att hålla kontakten!

Gå med i alumnnätverket 

Vi vill hålla kontakten med dig under vad vi hoppas ska bli din livslånga relation med Malmö universitet. Vårt alumninätverk är ett professionellt och socialt nätverk och det är gratis att gå med. Med vårt nyhetsbrev får du de senaste nyheterna och inbjudan till våra olika evenemang. 

Vad vill du göra efter examen?

Fördjupa dig genom vidare studier

Som medlem i Malmö universitets alumninätverk vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig att ta ditt nästa steg. En genom att läsa ett magister- eller masterprogram kan du spetsa dina färdigheter, få specifik branscherfarenhet eller utforska ett nytt område. Allt med ett stöttande nätverk runt dig.

Bläddra bland våra utbildningar på avancerad nivå

Ta nästa steg i karriären

Universitetets Karriärservice är en dedikerad grupp experter som kan stötta dig i karriären. 

Som alumn har du tillgång till en rad verktyg för att söka och få jobb. Du kan boka in individuella samtal, delta i karriärworkshops, branschevenemang och karriärmässor där du kan nätverka med arbetsgivare. 

Kontakta Karriärservice

På Malmö universitets egen karriärportal kan du leta efter ditt drömjobb och där kan du som arbetsgivare lägga ut jobbannonser som riktar sig till studenter och alumner vid universitetet. 

Jobb i Karriärportalen

Få ett ännu starkare CV och engagera dig ideellt

Det finns flera möjligheter att arbeta med alumni-teamet för att få erfarenhet och utveckla dina färdigheter.

Alumn champion

  • dela din erfarenhet från Malmö universitet med blivande studenter på rekryteringsmässor eller genom digitala evenemang.
  • vara en kontakt i din stad eller i ditt land. Hjälp alumnteamet att organisera evenemang och bygga ett levande lokalt alumninätverk genom att dela med dig av ett lokalt perspektiv.

Digital champion i sociala medier

Om du vill få erfarenhet av att arbeta med sociala medier är alumni-teamet alltid på jakt efter volontärer som hjälper till att hålla alumnernas digitala grupper och nätverk aktiva.

Som digital champion: 

  • främjar du en grupp inom deras eget nätverk.
  • lägger du upp relevant innehåll i en grupp ett par gånger i månaden.

Skriv upp dig för att bli en champion:

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR).

Vilken roll är du intresserad av?

Dela med dig av nyheten

Som nyutexaminerad kan du dela de spännande nyheterna med ditt nätverk på dina favoritkanaler för sociala medier.

Widget svenska.jpg

Ladda ner bilder till sociala medier - välj mellan olika färger!

Hashtaggar

Använd någon av dessa hashtaggar i ditt inlägg. 

#maugraduation
#MaUalumni
#MaUClass2024
#malmounialumni 

Tävling

Tog du examen 2024? Vill du ha chansen att vinna en t-shirt? Lägg upp ett inlägg på sociala medierna Instagram, Facebook eller LinkedIn med hashtaggen #maugraduation med ett minne från dina studier eller din tid i Malmö så väljer vi de 10 bästa som får en t-shirt hem. 

Lycka till och håll kontakten!