Ta del av filmer, podd och presentationer om hälsa och välmående. Det kan vara till hjälp för dig som till exempel behöver hantera stress, få hjälp med studietekniken, sluta skjuta upp saker eller återhämta dig.

Testa dina levnadsvanor

Gör Studenthälsans digitala tester för att få en bild av dina levnadsvanor. Hur mycket tränar du, dricker du för mycket, känner du dig stressad och hur mår du egentligen?

Podd om att vara student

Moment student är en podcast där vi pratar om prestationskrav, relationer, stress, mat, levnadsvanor, grupparbete och mycket annat. Vi har olika gäster och pratar om allt mellan himmel och jord som du som student kan stöta på under din studietid.

Podden leds av Karin Hyleborg och Olof Samuelsson, som båda arbetar som kuratorer på Studenthälsan. Podden finns där du hittar poddar, bland annat på Spotify.

Lyssna på fler avsnitt av Moment student

Filmer om hälsa och studier

Studenthälsans filmer från föreläsningar och kurser kan vara till hjälp för dig under studietiden.

Se filmer om hälsa på MauPlay

Lär dig mer om hälsa

Missade du någon av Studenthälsans föreläsningar, eller vill du lära dig mer om hälsa med hjälp av presentationer som vi använder? Våga tala, sluta grubbla, hantera din studiestress och skapa hållbara levnadsvanor är några teman.

Presentationer om hälsa och välmående