Den 12–13 oktober pågår Malmö internationella forum på Malmö live och Malmömässan. Evenemanget kommer att ha stor påverkan på all trafik och kollektivtrafik i Malmö. Neptunigatan kommer att vara tidvis avstängd.

Du som rör dig i Malmö under dessa dagar får räkna med att trafiken kommer att påverkas i hela stan. Det blir extra svårt att ta sig fram med bil eller kollektivtrafik runt byggnaderna Niagara och Nereus.

Neptunigatan stängs tidvis av, främst under tisdag eftermiddag och kväll samt onsdag morgon.

Polisen kommer att vara på plats både i Niagara och runt omkring i området.

Universitetets lokaler påverkas

Några av universitetets lokaler kommer att vara stängda:

• Niagaras takterrass kommer att vara stängd för besökare tisdag eftermiddag och kväll samt onsdag morgon och förmiddag.
  • Undervisningslokaler ut mot Neptunigatan kommer inte att användas.

Om Malmöforum

Malmö internationella forum samlar ledare och organisationer från hela världen för att stärka arbetet för hågkomsten av Förintelsen och bekämpa antisemitism. Statsminister Stefan Löfvén står som värd och ett femtiotal stats- och regeringschefer deltar i konferensen.